Az APEX Racing sikeres évet zárhatott a túraautózás világában 2016-ban. Ennek eredményét szüretelhettük le az elmúlt 2 hétvégén.

Először Merk Joci Pozsonyban a Közép-európai Zóna Bajnokság díjkiosztó gáláján kapta meg megérdemelt kupáját a FIA CEZ ben elért 3. helyéért.

Gratulálunk a nemzetközi sikerhez, különösen úgy hogy csak néhány futamon vett részt a Joci mert évközben elkalandozott a Swift Cup Europe futamaira.

A díjkiosztók következő fordulója a Skoda Octavia Cup várában Vrchbélá-ban folytatódott, ahol Tim Gábor vehette át a bajnoki címért járó trófeát.

Gratulálunk Gábornak és további sok sikert kívánunk neki.

Egy nappal később Budapesten az MNASZ díjátadó gáláján folytattuk az elismerések begyűjtését. Tim Gábort ment a színpadra csapatunkból, amikor a Suzuki kupa 10. szezonzáróján a 10 bajnokot szólították egy emlékplakett átvételére.

Forrai Gábor  a Swift Cup Europe bajnokságában elért 4. helyezéséért kapott gyönyörű trófeát. Gratulálunk Forrai Gábornak, biztosak vagyunk benne, hogy jövőre benne lesz az első 3-ban.

Az MNASZ Tim Gábort a Skoda Octavia Cup-ban elért bajnoki címéért részesítette külön díjban. Gáborral itt be is fejeződik a csapat együttműködése, mert úgy döntött elhagy bennünket.

A jövő év versenynaptáraiból egyre többet lehet látni, reméljük január közepére össze áll a kép milyen sorozatokban tudunk részt venni. Továbbra is célunk a nemzetközi mezőnyben való jó szereplés, ezért olyan tehetséges lehetőleg magyar pilótákat akarunk az autóinkba ültetni, akik a győzelem reményével szálnak harcba a bajnoki címért.

Azt már tudjuk, hogy a Skoda Octavia Cup 2017-ben 7 futammal remek helyszínekkel és neves versenyek betétfutama ként fog  a versenynaptárba bekerülni.

Minden versenyzőnknek további sok sikert és áldott boldog békés karácsonyt kívánunk.

A csapat előtt még egy feladat áll az év végén a szilveszterrallye amiről élőben jelentkezünk.