PFDX2129A szombati felemás versenynap után, vasárnap mindkét pilótánkra újabb verseny várt. Lévai Zoltán a negyedik helyről rajtolhatott a TWC második futamán, a harmadik Clio-s pilótaként. A reggeli futama előtt a pálya még nedves volt, ép elállt el az eső, így esős gumikkal érkezett fel a rajtrácsra, hisz a pálya még nagyon csúszós volt, köszönhetően annak, hogy nemrég lett újraaszfaltozva a pálya.

A gumiválasztás ugyan jó volt az első körökben, de hamar elkezdett száradni a pálya, így hiába volt a futam elején jó a tempó, a gumik elmelegedtek, Lévai nem tudta tartani a slick-eken érkező pilóták. Nehéz futamot teljesített, de a gumikat annyira még életben tudta tartani, hogy eljusson a célig és az 5. helyet megszerezze.

PFDX4176Az Octavia Cup második versenye már száraz pályán zajlott. Tim Gábor a szombati győzelem után, a fordított rajtsorrend miatt a mezőny közepéről rajtolt, a hetedik helyről. A rajt utáni tömörülésben nem sikerült jó helyen kanyarodnia, nem volt szerencséje a helyezkedéssel. Egy autót pont elé forgattak ki, az ütközést alig tudta elkerülni.

Később eltalálták az autója hátulját, és a leszakadó lökhárító miatt sebességet vesztett. A 25 perces futamon végül a harmadik helyig tudott felzárkózni, és ezzel a legtöbb pontot gyűjtötte a hétvégén, és tovább növelte előnyét a bajnokságban.