A Swift Cup Europe bajnokság már ezen a héten elkezdődik, így kihasználva a tavaszias időt, mindkét márkakupában induló pilótánk folytatta a felkészülést a Slovakiaring-en. Forrai Gábor továbbra is jó tempót diktált, és sikerült javulnia az egykörös tempóját illetően.

DSC_0165Merk József számára még az összeszokásé a főszerep, Ő most ment először a Slovakiaring-en a kupás Swifttel. Sikerült tovább gyorsulnia, bizakodva várhatja a bajnokság első hétvégéjét. Számára új kihívás a márkakupázás, szoknia kell még a kisebb teljesítményt.

A Swift Cup Europe első versenyére rekordszámú nevezés érkezett, így nagyon izgalmas és szoros versenyekre lehet számítani.

Lévai Zoltán újra autóba ült, a Renault Clio Cup IV-el már az egykörös tempót is tesztelte, nagyon ígéretes időket autózott.

DSC_0073Még mindig az autó finomhangolását végezte a csapat, de a beállítások terén jó irányba sikerült elindulni, így jelentősen javult Lévai körideje. Felkészülten várhatja a TWC Clio Cup bajnokság kezdetét, mely április utolsó hétvégéjén lesz a Hungaroring-en.

A Slovakiaring-i teszttel véget ért a felkészülési időszak, ezen a héten a Swift Cup Europe versenyein vesz részt a csapat, szintén a Slovakiaring-en, mely az FIA WTCC hétvégéje is lesz egyben.

A versenyhétvége időterve és a nevezési lista a hivatalos oldalon elérhető.

 

 

 

Képek a tesztről: