Az Apex Racing Team készül második idényére, ám nemcsak a versenypályákon szorgoskodunk, ezúttal a nézők közelebbről is megtekinthették a csapatot. Az Autó, Motor és Tuning Show 2014 kiállításon két helyen is érdekeltek voltunk. A csapat saját standjánál a Suzuki Ignis S1600 és a Suzuki Swift S1600 autók voltak kiállítva, míg az RCM Cup standon két pilótánk autója, Tim Gábor és Forrai Gábor Swift Racer-e volt megtekinthető, már az idei design-al.

DSC_0500A kiállításon volt látható Lévai Zoltán autója is először új arculattal, mely szintén megkapta az Apex Racing Team új design-ját.

A standunkat már az idei kenőanyag partnerünkkel közössen alakítottunk ki, a Gulf hazai importőrével. Reméljük ez egy hosszútávú és sikeres együttműködés kezdete lesz.

 

Az AMTS 2014 minden elképzelésünket felülmúlta, 7 pavilonban több száz kiállító, szabadtéri programok, versenyek, minden ami egy hétvégi programhoz szükséges.

A három nap alatt elképesztő tömeg volt jellemző a kiállításra, rengetegen nézték meg autóinkat, többen be is ültek, hogy lássák, milyen az érzés, milyen a látvány egy versenyautóban. Persze az igazi, ezeket a masinákat mozgás közben látni, és erre már nem is kell sokat várni! Április 25-27.-e között megkezdődik a Magyar Gyorsasági Országos Bajnokság és az RCM Cup, melyre szokásokhoz híven ingyenes a belépés.

A verseny után egy héttel az RCM Cup pilótái újra összecsapnak, hisz a sorozat a WTCC betétprogramja lesz! Azonban továbbra sem lesz leállás, újabb egy hét, és már a Slovakiaringen szerepel a mezőny, újra az WTCC vendégeként! Izgalmas idény közeledik!