Az Apex Racing Team több fronton is előre mozdul 2014-ben. Belépett az idén induló új márkakupába (RCM Cup) és új fejlesztéseket kapott Lévai Zoli Suzuki Ignis S1600-as autója. Az első tavaszi tesztre az Euroring-en került sor.

P3110066Az RCM Kupában Tim Gábor és Forrai Gábor képviseli a csapatot, ma próbálhatták ki először élesben az új motorral szerelt kupás autókat, és a kezdeti tapogatózás után mindkét pilóta meglepő eredményeket produkált. Az autók kifogástalanul működtek, de a tesztelés nem áll le, készülünk az idényre. Főként Forrai Gábornak szükséges gyűjtenie a kilométereket, hisz ez lesz az első versenyidénye. Ma stabilan, és egyre gyorsabban vezetett, jó tempót diktált végig, és ami legfontosabb, hiba mentesen tette ezt.

Tim Gabi számára nem volt idegen az autó, hisz elődjével már bajnok lett. Most az új motorhoz kellett szoknia, de ez nem okozott gondot. Az autó gyerekbetegségeinek kiküszöbölése volt a mai fő feladat.

P3110073Lévai Zoli autója szinte minden elemében megújult kicsit. Az első, fejlesztő év után, most kezd kiforrni az autó. A mai nap nem az időről szólt számára, rendszerellenőrzést végzett a csapat, és rövid etapokat futott. Az autó tökéletesen működött, és gyorsult a tavalyi évhez képest.

Az autókkal március 21-23 között a Tuning-Show is találkozhatnak az érdeklődök, ahol természetesen csapatunk képviselteti magát, de erről bővebben beszámolunk a későbbiekben.