Az első évünkben két pilótával vettünk részt a versenyeken, és a második évben ezt a létszámot növeljük. Az idén induló RCM Kupában Tim Gábor már biztosan rajthoz áll, és a mai napon leendő csapattársa első köreit követtük figyelemmel. Forrai Gábor egy fiatal srác, aki eddig Autómodell bajnokságok résztvevője volt, sőt több mint 12 bajnoki címmel is büszkélkedik, ami azt jelenti, hogy nem teljesen újonc az autóversenyzés terén.

Igaz, az autókat eddig kívülről irányította, a mai teszt a Kakucsring-en arra volt hivatott, hogy kiderüljön “belső nézetből” hogy boldogul. Mivel az RCM Kupa autói még nem elérhetők, hisz egyszerre vehetik majd át az indulók, egy hasonló teljesítményű autót választottunk, mely egy Suzuki Swift, igaz rally futóművel, de első lépésnek több, mint megfelelő.

Gábor nagyon gyorsan összeszokott az autóval, így hamar megtalálta a tempót, és a Kakucsring-en jónak számító időket autózott. Szerencsére a tél ellenére tavaszi idő segítette dolgát, nagyobb hiba nélkül, közel két órát körözgetett.

A csapat és pilóta is elégedett volt a mai nappal. Két hónap van az idény kezdetéig, addig még sok kilométer vár Gáborra, de az első lépések nagyszerűen sikerültek.